Kan ik producten ruilen of retourneren?

U kunt bij ons producten altijd retourneren of ruilen. MET BON. Met uitzondering van producten met een open verpakking of ALLE tijdschriften en/of boeken als deze niet verpakt zijn, of uit de verpakking zijn geweest. Tijdschriften kunnen enkel geruild worden in de maand waarop het tijdschrift uitgbracht is. Wij geven in GEEN ENKEL GEVAL contant geld terug bij het retourneren. U krijgt van ons een tegoedbon of wij kunnen het geretourneerde artikel verrekenen met een nieuwe aankoop.

Kan ik pasfoto's laten maken?

U kunt pasfoto's laten maken bij KOOKWINKEL DE GRUIJTER. voor meer informatie ga naar de website.

Kan ik bij jullie printen of kopieren?

Helaas kunt u bij ons niet printen of kopieren. U kunt dit doen bij een copy shop in de buurt of de plaatselijke supermarkt.

Kan ik bij jullie werkstukken e.d. in laten inbinden?

Ja dat kan zeker. U kunt echter niet van ons verwachten dat wij dit á la minute kunnen doen voor u. Wij zijn vaak enorm druk. Zorg er daarom voor dat u dit ruim op tijd bij ons brengt, want vaak kunt u het de VOLGENDE dag pas weer bij ons ophalen. De prijzen hiervan zijn afhankelijk van hoeveelheid en persoonlijke wensen. De richtlijn ligt bij ons op € 0,05 per pagina.

Kan ik bij jullie postzegels kopen?

Ja U kunt bij ons een postzegel kopen, maar enkel in combinatie met een wenskaart. Dat betekend dus 1 wenskaart = 1 postzegel. Omdat wij geen erkent verkoop punt zijn. Voor losse postzegels of vellen, kunt u trecht bij het dichtsbijzijnde postkantoor.

Please reload